Mest brukte soner

Nye i Heidi Kvaløs krets

Yngvil M.Yngvil sitter på nabokontoret og styrer NFF-magasinet
Merethe L.
Tor A. L.folkehøgskulekamerat!
User_128x128Berit N.i foreldrenettverket på Årvoll skole
Torgeir E.min gode mann!
User_128x128Jens S. H.Jens er informasjonsrådgiver i LO

Heidi Kvaløs bidrag

The Posies - Solar Sister

Her er det vel ingen som er lenger, så da trygt påstå at DETTE er verdens fineste gitarsolo.

Søk i kalendersone

Hei! Vi har en kalendersone – tariffkalenderen – hvor søk-funksjonen synes død som en stokk. Det er det samme hva vi søker på, eller hvordan vi gjør det: Resultatet er lik null. Kan vi gjøre noe for å få fart på den funksjonen?

Fornuftig og passende gave!

Et sett dokumentmapper til bruk i forskjellige situasjoner, f.eks når man skal ta seg bra ut på møter var en del av min julegave. Glimrandes, siden jeg ofte har problemer med å holde på seriøsiteten over lengre tid. Blink, kjære nisse! Så lå det også ved en pakke post-it lapper med en beginners guide til hva man kan gjøre med dem, eksempelvis lage andungen kvakk-kvakk. Også blink!. Til slutt en liten book of secrets med avsløringer om mange spennende fakta jeg ellers aldri hadde fått vite om. I sannhet en fornuftig og passende gave!! Takk skal du ha, hemmelige venn!

Stone Roses til Øya!

Gikk nesten ut av mitt gode skinn i går da jeg fikk høre at Stone Roses er klare for Norge. Håper det blir fart i de gamle guttene når vi står der på Enga i august.

Nei så arti!

Hurra! Har fått tildelt den som skal få min gave, en morsom person som jeg har hatt stor glede av å følge på twitter i lengre tid! Åååååå, dette var stas! Må finne på noe lurt her :)

Annonse