Mest brukte soner

Nye i carl andreas hopes krets

Erling T.
Marlen
User_128x128Ask T.

carl andreas hopes bidrag

– Sosiale nettverk vil bli brukt til kyberkrig Av Eugene Kaspersky.

‎’’Nå sitter vi igjen som tilskuere og, jeg kan ikke utelate det, offer for en propagandakrig i en ny æra’’
Det vil bli en het kamp i de sosiale mediene, skriver Eugene Kaspersky.

Prolog

Historien om sosiale nettverk er faktisk veldig lik Star Wars! Sosiale nettverk startet som noe obskurt og mystisk, der folk sa at “dette er en ny type nettsted, med enorme muligheter og skjulte forretningsmuligheter, som i fremtiden vil la alle mennesker være koblet sammen, frie og likeverdige”. Dette er en skikkelig øst-åndelig-påvirket George Lucas – å gi kraften en balanse (“balance to the Force”).

Og slik ble det – sosiale nettverk ble en perfekt kommunikasjonmodell for alle – ordinære mennesker, bedrifter og media.

Det sier seg selv, med et så kjedelig manus får du ikke en salgsbombe av en film. Det er bare å innse at du kan ikke ha folk som lever lykkelig alle sine dager, med like rettigheter, i starten av en film. Historien trenger en slu plan forfulgt av oppstandelsen til mørke krefter. Det er akkurat det vi har nå. Sosiale nettverk ble mediet der verdens etterretningstjenester spiller et spill der de manipulerer folkets mening – noe jeg har skrevet om en rekke ganger før.

Så, Star Wars: A New Hope er over. Det neste kapittelet har begynt.
The Empire Strikes Back

Å forme befolkningens mening via sosiale nettverk har i en årrekke vært praktisert av myndighetene i en rekke land, uavhengig av politiske tradisjoner eller sider, med suksess. Informasjon om både personlige nyheter, hvor man er, lister over kollegaer, venner, profesjonelle kontakter og annen interessant informasjon ligger åpen og gratis ved overflaten – det er ikke behov for graving.

Det bisarre er alle som kan få tilgang på denne informasjonen, både private, selskaper, kriminelle og medlemmer av broderigrupper. Dataene ligger ved overflaten og folk fortsetter, selv etter advarsler, å legge ut mer og mer av denne typen informasjon på Internett. Med de mange API-ene (programmeringsgrensesnitt) som saumfarer sosiale nettverk kamuflert som mutagener for å fremskynde utviklingen, kan informasjon du har lastet opp den ene dagen på ett sosialt nettverk, dagen etter ligge indeksert for alltid i en søkemotor.

Samtidig har etterretningstjenester med glede hengt seg på de sosiale nettverkene, ved selv å være brukere – men med sin egen agenda, naturlig nok. For ordinære mennesker er sosiale nettverk i hovedsak en kilde for lesestoff. For bedrifter er de et verktøy eller en kilde for salg og markedsføring. Men for etterretningstjenestene representerer sosiale nettverk et vitalt element for å beskytte statens interesser, og kan brukes som et våpen mot potensielle motstandere.

Nylig så vi en bekreftelse på hvor seriøst dette er. Den russiske utenlandsetterretningen, SVR, startet et program for å overvåke, samle og manipulere folkets mening via sosiale nettverk. The Kommersant business daily rapporterte at SVR ved starten av dette året gikk ut med et anbud på over en million dollar, for å utvikle en rekke spesialiserte overvåkningssystemer for sosiale nettverk. Russland har derfor meldt seg inn i den internasjonale og hemmelige spionklubben. De er riktig nok et godt stykke bak USA, Storbritannia, Israel og flere andre land.

Selv om dette kanskje ikke virker så sensasjonelt, så er det av betydning. Stormtrooperne har slått til i hjertet av republikken. Mens du og jeg, med viten og vilje, har diskutert nyheter åpent på Facebook og Twitter, har imperiets styrker satt opp leir rett under nesene våre.

Hvorfor?

Svaret er enkelt; for å utføre kyberkrig i det 21. århundret, der forskjellige krefter vil bruke informasjon og desinformasjon for å manipulere en betydelig andel av Internett-leserne. Og det kommer til å fungere veldig effektivt. Det fungerer nemlig veldig bra allerede.

En nyhetsmelding i et sosialt nettverk, med et ordlag i en promotert post kan, på timer, endre holdningen til millioner, for alltid. Det er hastigheten som er skremmende. Manipulering av informasjon har blitt praktisert i århundrer, men aldri før har effekten kommer så utrolig raskt! Og det er på bakgrunn av dette at stormtrooperne bruker så mye krefter på å forstå sosiale nettverk og potensialet som ligger der.

Det er opplagt. Å ha et par hundre tusen “følgere”, i det minste kunstige følgere, å ha muligheten til å analysere i sanntid hva folk virkelig liker, hva de deler videre og hva de klikker på – det er slikt de vil ha. Og de får det. Med det har de muligheten til å påvirke en hver situasjon du kan tenke på, hvor som helst på planeten. Til og med ditt eget land.

Det er slik evolusjonen til slutt endte. Først var det en åpen Internett-fest, som i første omgang førte til evige hellige kriger. Så ble arenaen overlatt til skitne kamper (Internett-troll), før vi fikk politisk agitasjon og propaganda. Nå sitter vi igjen som tilskuere og, jeg kan ikke utelate det, offer for en propagandakrig i en ny æra. Vi er trolig allerede i de avsluttende fasene i denne endringen, siden sosiale nettverk på Internett har vært brukt av forskjellige myndigheter i flere år. Uheldigvis er det bare ett manus for utviklingen av slike hendelser:
The Return of the Jedi

Myndigheter og etterretningstjenester blir dypere involvert i sosiale nettverk. Noen stater skjønte potensialet og farene tidlig, mens andre nå tar raskt innpå. Men det er ikke det som er viktig. På en eller annen måte vil det trekkes kamplinjer i sosiale medier, og det vil komme angrep og forsvar – ofte kjent som krig. Den kinesiske modellen, der tilgangen til fremmede kilder er begrenset av en nasjonal brannmur, fremstår i dag som ekstrem, men kan i morgen være normen. Etterretningstjenester kan starte en jakt etter sine motstanderes aktiviteter i sosiale media, og stenge tilgangen fra sitt eget land. La oss være ærlige, det er slik det fungerer.

Noe sier meg at dette i nær fremtid vil bli hetere, og lovnadene til et lands politiske parti har ikke så mye å si. På en eller annen måte vil alle være store på å bygge opp et forsvar, og til syvende og sist er vi fanget i en ond sirkel. På den ene siden vil myndigheter forkynne frihet i sosiale medier, men på den andre vil de gi grønt lys til etterretningstjenesten og deres munnbind på sosiale nettverk – noe som vil utfordre andre land til å søke etter løsninger. Noe som så bare begrenser friheten i de samme sosiale nettverkene.

Som et resultat er republikken i fare. Vi kan bare reddes om Jedien kommer tilbake. Med dette mener jeg den fulle og absolutte friheten i kommunikasjon – friheten til å kommunisere, og friheten til at vår kommunikasjon ikke blir påvirket. Begge forholdene er påkrevd – uten en av dem vil det ikke fungere. Politisk motivert manipulasjon forskyver hele tankesettet med ytringsfriheten, og kan få sosiale nettverk til å kollapse inn til lokale samfunn, som er begrenset av nasjonale brannmurer.

Den aktive forstyrrelsen fra verdens militærinstitusjoner, etterretningstjenester og andre offentlige organer i sosiale nettverk, og manipulasjonen av folkets mening er et upassende og klumsete steg. Et steg som blåser liv i flammen kyberkrig, ved å provosere frem en eskalering av kyberforsvaret.

Trenger vi det? Det gjør ikke jeg.
KILDE

ER DET IKKE TYPISK? STOLTENBERG: EN SOLSKINNSHISTORIE….!
Les her Av Terje Teigen

Norske verdier kjøpt og betalt Er vi så mye bedre enn dem vi fordømmer? Av Armin Bahrami
Les her

Det er USA og Israel og ikke muslimene! Av Øystein Meier Johannessen
Les her

Norges forhold til NATO og atomvåpen Uttalelse fra IKFFs landsmøte 2010 Av Lise Tollefsen Slembe Les her

En av fem sier nei til kreftvaksine

I disse dager vaksineres jenter i 7. klasse mot virus som kan gi livmorhalskreft. I Telemark er det fortsatt nesten 20 prosent som takker nei til vaksinen.

Folkehelseinstituttet anbefaler vaksinen til alle jenter i 12-årsalderen. Det første kullet som ble vaksinert, fikk de tre nødvendige dosene i 2009/2010. Nissedal hadde den laveste deltakelsen i 2009 med 14 prosent.

- STOR SKEPSIS

- Vaksinen var ny og ukjent. Selv om den ikke kan sammenlignes med hurtigvaksinen mot svineinfluensa, så var skepsisen stor. HPV-vaksinen er forsket på over lang tid. Jeg merker at det er enda flere i år, som sier ja til vaksinen, enn i fjor, sier ledende helsesøster i Nissedal, Anita Haugstad Haugsjå.

Andelen jenter som tar vaksinen i Nissedal, har økt til rundt 70 prosent i 2011. Helsesøster har innført et fast besøk i sjetteklasse våren før vaksinasjonen.

- Mer informasjon hjalp veldig, både til jentene og foreldrene.

NOTODDEN OG SILJAN

Allerede det første året HPV-vaksinen ble tilbudt i Notodden kommune, ble 81 prosent av 12-åringene vaksinert. I den tredje sesongen med vaksinasjon i 2011, økte andelen til 90 prosent. Notodden har høyest andel vaksinerte mot HPV i Telemark sammen med Siljan, Kviteseid og Tokke.

- Det første året med vaksinen i 2009, hadde vi et åpent foreldremøte. Vår erfaring er at god informasjon gir resultater. Vi følger Folkehelseinstituttets anbefalinger. Det har egentlig vært lite skepsis blant foreldrene, sier helsesøster i Notodden kommune, Linda Marie Haugan.

ØKER MED TIDLIG DEBUT

- Tidlig seksuell debut og flere sexpartnere gjør jentene utsatt for HPV. Er det vanskelig å gi de riktige rådene?

- Det er riktig at færre sexpartnere fører til mindre sjanse for HPV-infeksjoner. Likevel får de fleste jenter en slik infeksjon i løpet av livet. Som regel går infeksjonen over av seg selv, men hvis det er en langvarig infeksjon kan dette gi celleforandringer. HPV smitter veldig lett ved seksuell kontakt og kondom bekytter ikke alltid mot virusene, forklarer Haugan.

200 000 DOSER I NORGE

Folkehelseinstituttet har analysert 6000 urinprøver fra 17-åringer, som ikke har tatt vaksinen. Rundt en av sju testet positivt for en eller flere HPV-typer. I 2014 vil FHI vite mer om effekten av vaksinen. Da samler forskerne inn urinprøver fra det første vaksinerte årskullet.

- Per i dag takker 80 prosent ja til vaksinen. Siden starten ser vi at andelen vaksinerte øker og det er vi fornøyd med. I verden er den gitt i 95 millioner doser. I Norge er det gitt over 200 000 doser og det er rapportert om lite bivirkninger, sier prosjektleder for den nasjonale oppfølgingen av HPV-programmet, Lill Trogstad.
kilde
Per-Aslak Ertresvåg: Besvergelser fra toppen av en sprøytespiss(4)

De dokumenterte skadevirkningene
kilde

“Ny medisin utvikles ofte av farmasøytisk industri, gjerne med solid støtte fra offentlig forskning. De nye medisinene er så underlagt patentbeskyttelse. Det betyr at den som har utviklet medisinen, har enerett til å selge den for en bestemt periode, dvs. monopol. Innenfor Verdens handelsorganisasjon (WTO) kan slike patenter beskyttes for en 20-årsperiode i henhold til den såkalte TRIPS-avtalen.”

Det ble reist krav om tvangslisesiering, som ble belyst av tidligere bistandsminister Anne Kristin Sydnes på et møte med frivillige organisasjoner i 2001. Hun sa bl.a. at (les mer her):

“Vårt syn er at det er samsvar mellom artikkel 31 i TRIPS-avtalen og patentlovens § 49. Vi legger derfor til grunn at TRIPS-avtalens artikkel 31 må tolkes og anvendes slik at bestemmelsen skal ta hensyn både til patentinnehavers interesse og til interessene til forbrukerne/den som ønsker å tvangslisensiere.”

kilde

Vaksinefirmaet slipper erstatningsansvar
Les

Altafødte Gunnar
Evertsen hevder
Arfan Bhatti ville ha
bomber av ham, men
Evertsen fikk aldri
vitne mot Bhatti i terrorsaken.

Det er klart Israel ble forbannet når de skjønte at Arbeiderpartiet har dekket over at Bhatti fikk hjelp av PST – Bandidos til å finansiere sitt innkjøp av bombedeler, Gunnar kan den dag i dag bekrefte dette.KILDE

13-årig flicka kan varken gå eller tala efter HPV-vaccination

Den tidigare fullt friska Lucy Hinks kan varken gå eller tala efter att ha injicerats med den tredje dosen av vaccinet Cervarix, ett vaccin mot humant papillomvirus (HPV) och livmoderhalscancer. De svåra sviterna gör att hon sover upp till 23 timmar per dag, Nu varnar Lucys föräldrar för biverkningarna av vaccinet, rapporterar den brittiska tidskriften Daily Mail.

I september 2008 började det brittiska hälsodepartementet med ett nationellt HPV-vaccinationsprogram för unga flickor. Programmet innebär att alla flickor erbjuds vaccin mot humant papillomvirus som kan orsaka livmoderhalscancer. Föräldrarna har möjlighet att göra ett medvetet val och kan tacka nej men det kan vara svårt som förälder att förstå vad en vaccinering kan ge för konsekvenser.

I maj fick den engelska skolflickan Lucy Hink i Port Carlisle, den tredje vaccinationssprutan som ingår i vaccinationsprogrammet för HPV. Den sprutan kom att förändra både Lucys och hennes föräldrars liv dramatiskt. Lucy fick en mycket allvarlig reaktion några veckor efter att hon vaccinerats som medförde att hon hamnade i ett närmast vegetativt tillstånd och i behov av vård dygnet runt.

-Vissa nätter har jag varit så orolig att jag har vaknat flera gånger bara för att försäkra mig om att hon fortfarande andas, säger Lucys mamma till Daily Mail.

Lucy hade tidigare reagerat på MPR-vaccin (vaccin mot mässling, påssjuka och röda hund) därför hade Lucys mamma oroat sig för eventuella biverkningar innan HPV-vaccinationen, men blivit lugnad när skolsköterskan försäkrat henne om att biverkningar var ytterst ovanliga.

– Vi känner oss lurade eftersom vi och de flesta föräldrar litar på hälsovårdsmyndigheterna när det gäller våra barns liv, säger Lucys mamma.

Lucys föräldrar vill nu uppmana alla andra föräldrar att ta reda på eventuella biverkningar av vaccinet Cervarix.

-Jag önskar att ingen ska behöva gå igenom det vi fått göra, säger Lucys mamma, och fortsätter:

-Jag vill uppmana föräldrar att ta reda på alla fakta, samla så mycket information som möjligt. Bestäm själv om vad som är rätt för ditt barn.

Enligt läkemedelsföretaget GlaxoSmithKline som tillverkar Cervarix, tar man alla rapporter om biverkningar på största allvar.

Nästan 4500 biverkningsreaktioner på HPV vaccinet har rapporterats sedan vaccinationsprogrammet började. Bland de mer allvarliga har förekommit fall av Guillain-Barrés syndrom, liksom de diagnoser som Lucy nu bekräftats lida av, myalgisk encefalomyelit och kroniskt trötthetssyndrom.

I Sverige har Socialstyrelsen beslutat att HPV-vaccination ska införas i det allmänna vaccinationsprogrammet från den 1 januari 2010 till flickor födda 1999 och senare när de går i årskurs 5-6. Även äldre flickor i åldern 13-18 år (flickor födda efter 1/1 1993) ska erbjudas vaccinet kostnadfritt enligt uppgifter från SKL:s (Sveriges kommuner och landsting) informationssida.

Upphandlingen av vaccinet har fördröjts i landstingen på grund av en domstolsprocess mellan de två läkemedelsföretagen Sanofi Pasteur MSD med vaccinet Gardasil och Glaxo Smith Kline med vaccinet Cervarix.

Örebro läns landsting meddelade nyligen på sin informationssida att man inte kommer att vänta längre utan förbereder vaccineringen på flickor födda 1993 på länets vårdcentraler och även andra landsting förväntas följa efter.

kilde

FN ikke bra nok?

Det var FNs generalsekretær Kofi Annan som på Verdens økonomiske forum i Davos i 1999 tok til orde for mer partnerskap mellom næringslivet og FN og i den ånd at vaksinealliansen GAVI året etter ble lansert av daværende WHO-sjef Gro Harlem Brundtland (les mer her). I en FN-rapport om slik samarbeid i 2002 ble bl.a. GAVI framhevet i positive ordelag som ett eksempel (les mer her):

GAVI. Som en koalisjon av FN-organer, regjeringer, stiftelser og farmasøytiske selskaper skaffer GAVI immuniseringstjenester for å sikre at barn, uansett hvor fattige de er, har lik tilgang til vaksiner.”

Fra før av fantes FN-organer med ansvar for vaksinering og Networkers South-North stilte kritiske spørsmål om dette i sitt innspill til utenrikskomiteen i forbindelse med årets budsjetthøring (les mer her):

En presentasjon av Camilla Stoltenberg divisjonsdirektør ved divisjon for epidemiolog,Nasjonalt folkehelseinstitutt(1)

Les

Folkehelseinstituttets historie Del 1
*Statens institutt for folkehelse ble grunnlagt i 1929. Ideen om en offentlig instans med fokus på befolkningens helse så imidlertid dagens lys 50 år tidligere, og tanken om offentlig ansvar for forebyggende helsetiltak gikk enda lenger tilbake. Les

Altafødte Gunnar
Evertsen hevder
Arfan Bhatti ville ha
bomber av ham, men
Evertsen fikk aldri
vitne mot Bhatti i terrorsaken.

Det er klart Israel ble forbannet når de skjønte at Arbeiderpartiet har dekket over at Bhatti fikk hjelp av PST – Bandidos til å finansiere sitt innkjøp av bombedeler, Gunnar kan den dag i dag bekrefte dette.KILDE

I går tok de Kristin, hvem blir neste? Del 2

Herman J Berge, jurist og innehaver av RettsNorge.no, er den juristen i Norge som har tatt fatt i dette med manglende dommerforsikringer og manglende embedsed hos dommerne i Norge. Han er nå på flyktet fra Norge, grunnet de regimekritiske artiklene han publisert om AP regimet og alle Grunnlovsbruddene. Grunnloven har ikke lengre noen juridisk verdi, siden marxistiske Arbeiderpartiet styrer Høyesterett, begikk et nytt statskupp i sommer, siden de effektivt satte Grunnloven vår til side, og tok den lovgivende makten fra folkets eget organ som laget lovene, Stortinget. Den utøvende makten, Regjeringen med sine verktøy innen det korrupte og AP styrte politidirektoratet, har ikke pågrepet høyesterettsdommerne som begikk det konkrete statskuppet i Flexiped saken, men beskytter kuppmakerne for alt det er verdt, selvsagt på direktiv fra Moskva og russisk etterretning. Jens Stoltenberg er av undertegnede avslørt som dokumentforfalsker, siden han ikke har undertegnet en korrekt embedsed og er derfor ikke gyldig statsminister i Norge. Han skulle i følge Grunnloven, sverge troskap til Norge og Kongen, men det har han av åpenbare grunner ikke undertegnet, siden lojaliteten ligger hos russisk etterretning. All dokumentasjonen om de ulovlige dommerne, statskuppet til Høyesterett og Jens Stoltenberg sin falske embedsed, finnes på Mitt Nord-Norge bloggen på

Kristin Brataas har som en av mange jobbet med å avsløre hvordan Barnevernet som verktøy for diktaturet, regelrett driver en storstilt barnevernsindustri, med ekstremt antall tvangsovertakinger av barn, fra familier/enkeltpersoner som kritiserer AP regimet, eller som av enkel grunn bare stod tilgjengelig for barnekidnapping av Barnevernet, for å splitte og tramuatisere den norske befolkningen, siden det er et effektivt verktøy for regimet for å kontrollere den norske befolkningen. Jeg skal derfor fortelle dere hvordan regimet jobber for å undertrykke basis menneskerettigheter i Norge. Kristin som har kritisert AP regimet fikk følgende behandling i går (hennes egen beskrivelse):

Vitnesbyrd fra et menneske som opplever offentlige overgrep:

I dag kl 10.20, kom tre politioffiserer og tok seg inn i Kristin Brataas sin leilighet i Nydalen i Oslo. De to politimennene og politikvinnen nektet Kristin å ringe til advokat. Hun ble heller ikke gjort kjent
med hva slags rettigheter hun har.Hun ble deretter påført håndjern og ført inn i en ventende politibil, forså å bli kjørt til en psykiater, Morten S. Selle i Bærum. Først på vei opp med heisen til psykiateren, ble håndjernet fjernet. Polititjenestemennene satt på psykiatrisk klinikk sammen med henne og forlot henne etter at de hadde tvunget henne inn på kontoret til psykiater Morten S. Selle. Etter at hun var blitt tvangsobservert av psykiater Morten S. Selle, ble hun overlatt til seg selv. Hun måtte selv sørge for å komme seg hjem til Oslo. Gråtende og traumatisert, ringte hun meg klokka 14.19 og fortalte hva hun var blitt utsatt for. Dette er skrevet etter Kristin Brataas eget ønske og for å bevitne at overgrep skjer mot enkeltmennesker i Norge.

Les Kristin sin egen beretning her

Dette overgrepet som AP regimet har gjort mot min venn Kristin kommer til å få etterspill for de korrupte politifolkene som jobber på oppdrag for regimet. AP er avslørt som en marionette regjering styrt av russisk etterretning.

Per-Vidar Johansen

Freelance-journalist og webredaktør

Mitt Nord-Norge bloggen

KILDE

Altafødte Gunnar
Evertsen hevder
Arfan Bhatti ville ha
bomber av ham, men
Evertsen fikk aldri
vitne mot Bhatti i terrorsaken.

Det er klart Israel ble forbannet når de skjønte at Arbeiderpartiet har dekket over at Bhatti fikk hjelp av PST – Bandidos til å finansiere sitt innkjøp av bombedeler, Gunnar kan den dag i dag bekrefte dette.KILDE

ER DET IKKE TYPISK? STOLTENBERG: EN SOLSKINNSHISTORIE….!
Les her Av Terje Teigen

Norske verdier kjøpt og betalt Er vi så mye bedre enn dem vi fordømmer? Av Armin Bahrami
Les her

Det er USA og Israel og ikke muslimene! Av Øystein Meier Johannessen
Les her

Norges forhold til NATO og atomvåpen Uttalelse fra IKFFs landsmøte 2010 Av Lise Tollefsen Slembe Les her

- fra tungtvann til Orderud Del 2

(Kjendisfangene Gunnar Evertsen og Arfhan Bhatti sier at fangenes misnøye skyldes bevisste forsøk fra ledselsen på å bryte ned fangene.Les her)

- De kan bruke kriminelle til å utføre andre oppdrag i denne forbindelse. Blant annet var det en sak på dagbladet.no den 31. Mars 2009, som ble fjernet i løpet av et døgn, hvor det stod om en PFU-sak. Fangene Trond Erik Henriksen og Morten Flaskerud stod oppført som klager, men på flere punkter virket det som om det i realiteten var Eigum som hadde klaget inn saken. Saken dreide seg om at de to fangene hadde rømt fra den rømningssikre bunkersen og spredt amfetamin med rottegift, som hadde gitt tre personer lifstruende forgiftning. Om det er hold i Kay Griggs’ påstand, og at bunkersen var rømningssikker, og mine videre slutninger, mistenker jeg at saken ble fjernet fordi informasjonen var lite gunstig for Knut Eigum. Kan det har vært et bestillingsoppdrag?

Se PFU-sak 91-136.HER

- Det er sannsynlig at det er flere sammensvorne i fengselsvesenet og politiet. Spesielt interessant synes jeg det er med politiets vellykkede initiativ mot organisert kriminalitet i det pakistanske miljøet, hvor de har to biler som har fulgt disse personene overalt i to og et halvt år.

– Key Griggs sier at “all” narkotrafikk går via Keflavik. Reykjavik er også et sentrum for nordisk samarbeid innen politikk, hvor mange i utenrikspolitisk tjeneste møtes.

T.Parker Host. var sjefen til George Griggs i US Marine, i følge Kay Griggs.

“T. Parker Host of Maryland inc.” gjorde en deal i 2005 med Harry Hussein fra Baltimore Group/HUAL, som har hovedkontor i Oslo. Ut i fra bildene nedenfor kan man identifisere Harry Hussain på bildene som Kay Griggs viser fram i intervjuet fra besøkene i Norge. Det betyr at Harry Hussain var en av de som George og Kay Griggs og T. Parker Host også var sammen med i Norge i 1995.

Litt om bakgrunnen til Leif Høegh (1896-1974):

Morten Höegh (venstre) og Leif Höegh under skipsdåp i New Jersey 2005

Educated a political economist at the age of 20, Leif Høegh came to be employed in shipping. After shipping practice both in the USA and Norway, he started his own company in 1927, at the age of 31, and emerged as an entrepreneur in oil transportation. He earned his fortune from tankers on long-term charter-parties and turned to liner shipping in order to spread his financial exposure.

In addition to leading his company into a prominent position, Leif Høegh also took an active part in international shipping politics after the Second World War. His main interest was primarily aimed at macro- economics and politics, as well as international trade and finance, which were interpreted into his own company strategy. His personal interest in literature and theatre also led him into the board of the National Theatre in Oslo, a position he served for many years. Leif Höegh was characterized by entrepreneurial determination and a tremendous working capacity, coupled with an ability to delegate authority. He lived to see the transformation of his company from an entrepreneurial enterprise into an organization headed by a professional management team under the leadership of his sons. By his death in 1974, Leif Höegh & Co ranked as one of the largest privately owned shipping companies in Europe.

Höegh pioneered the transportation of liquefied natural gas (LNG) when contracting the world’s first LNG carrier with special tanks (the Moss type) delivered to the company in 1973.

Fra websidene til Hoegh. Les også om Hoegh sitt samarbeid med SOS Barnebyer.

Fritt søk etter “Hoegh” på juridiske saker i statene fra
Justia.Hoegh + justia HER

Se Hoegh Bangkok, en av verdens største båter.
Höegh Bangkok – One of bigest car carrier in world !!

Historisk streng narkostraff
«I opptakene jeg har kommer det også fram at politiet tilbydde en å få lov å ta inn 200 kg hasj, mot at han var med på å `frame` en annen i en rettsak. i tillegg kommer det også fram i den förste rettsaken han ble dömt for `Flydroppsaken` som han sonet for i 10 år, var en ulovlig politiprovokasjon.
Slik jeg ser det, har de `framet` Gunnar i den siste saken. Han vet for mye. Og pga hans fortid, ble han lett dömt, uten å få lov å forklare seg, eller innkalle vitner för rettsaken.»"KILDE":http://riketssikkherhet.blogg.no/1329342783_historisk_streng_nark.html

– fra tungtvann til Orderud Del 1

CON har mottatt en “halvferdig sak” fra en anonym journalist om: NATOs rolle innen narkotika og våpenhandel, bakmenn i Norge og USA, transport, UD-innblanding og Orderud-saken.Les her

Arnold Juklerød ble tvangsinnlagt på Gaustad sykehus 22.11.1971 og møtte ved innleggelsen dir. / professor Ørnulv Ødegård. Siden ble han ”behandlet” av en serie av Gaustads ansatte. En av ”behandlerne” kom tidlig med denne uttalelsen: ”Du må lære å forstå at skal du kunne tilpasse deg dagens samfunn så må du være mer fleksibel når det gjelder sannheten”. Juklerød svarte: ”Dagens korrupte samfunn? Kan du konkret påpeke noe unormalt i det jeg sier og skriver?” Psykiateren: ”Det normale kan være å bli unormal!” Juklerød: ”Nå må du gi deg, det normale er og blir normalt” og videre fra Juklerød: ”Men det kan bli og har blitt så mye unormalitet i samfunnet at det normale blir karakterisert som unormalt, og det unormale blir karakterisert som det normale.” Psykiaterne skjønner ikke at sannheten er det som varer lengst! Sic!“Kjøp boka her”:KJØP BOKA HER

Annonse