Origos lokalsoner

Klikk på kartet for å se mer om Origos 'lokalsoner'. Gå hit for å se et større kart.

Bli hørt

Origo er laget for at du skal få oppmerksomhet rundt det du bidrar med, og for at du skal finne nye ting som interesserer deg om mennesker du kjenner, om det som skjer der du bor og de emnene som interesserer deg.

Hvis du har noe på hjertet velger du først hvor på Origo du ønsker å dele det. Du velger en passende sone (les mer om soner her) eller legger det rett og slett ut på din egen profilside på Origo. Origo sørger for å vise bidraget ditt til folk som kan være interessert i bidraget.

Megafon

Hvis ditt bidrag handler om et sted i Norge og du merker det med roperten kan bidraget ditt bli hentet fram på en av de regionale samlesidene vi kaller "lokalsoner". Lokalsonene drives av de femti lokalavisene vi samarbeider med rundt om i landet.

Hvis du for eksempel har laget en sone (les mer om soner) for bandet ditt og legger ut turnékalenderen på sonen deres vil Origo automatisk putte arrangementet inn i oversiktene for de ulike lokalsonene. I tillegg dukker de opp på lokalavisenes nettsider og i de fleste områder vil de også gjengis i papiravisenes arrangementsoversikter.

Om du ikke er medlem får du mulighet til å registrere deg først.