Bekreftede roller i det siste

Steinar N.
Styremedlem, Styre
Administrer organisasjonen
Tor-Martin T.
Tor-Martin T.
Tor-Martin T.
Anders K. L.
Anders K. L.
Anders K. L.
Reidar N.
Reidar F. N.
Representant, Kommunestyret
Administrer organisasjonen
Terje B.
Styremedlem, Styre
Administrer organisasjonen
47199 har fått bekreftet sitt virkelige navn. 105479 kan signere bidrag med offisielle roller i partier, bedrifter eller organisasjoner. 48780 kommentarer og innlegg er signert med en bekreftet rolle.

Gode samtaler

En bedre nettsamtale – Nett-debatter er ikke akkurat kjent for å være givende og oppmuntrende lesning. Vi vil ta vare på Origo som et godt sted for samtaler, derfor har vi tatt en del grep for å gjøre dette mulig.

Vertskap – Den eller de som starter en sone blir "vertskapet" i denne sonen. Det er de som fungerer som moderatorer og bestemmer hva som er greit eller ikke i sine soner. Alle har sine egne grenser og Origo sentralt nøyer seg med å passe på at norsk lov etterfølges. Ønsker du å bruke Origo til å utvide din horisont i gode samtaler er det viktig at du finner fram til soner med vertskap med verdier du kan forholde deg til. Blir du ikke fornøyd starter du bare din egen sone.

Bekreftede roller – Hvis det skal bli noe sving over de norske nett-samtalene er det viktig at de som har makt og posisjon også tør å delta. På Origo kan du be om å få dine verv og roller bekreftet. Vi som driver Origo går manuelt gjennom alle forespørsler og godkjenner dem. Hvis du ser at noen signerer et bidrag med "Leder Namsos Venstre" eller "Salgssjef Elkjøp" kan du være sikker på at vedkommende er den hun eller han gir seg ut for.

Registering med mobil – Alle som melder seg inn på Origo må bekrefte kontoen sin gjennom mobiltelefonen. Det er to grunner til dette: Først og fremst hindrer det i stor grad at folk bruker mer enn en identitet når de deltar i debatter (såkalte sokkedokker), dernest gjør det at politiet kan identifisere en Origo-bruker dersom det skulle bli nødvendig. Origo er derfor et veldig lite attraktivt sted å begå noen form for lovbrudd.

Om du ikke er medlem får du mulighet til å registrere deg først.