Hjelp om Origo

Slik registrerer du deg på Origo

Origo er morsomst hvis du er medlem!

Hvis du melder deg inn i Origo kan du finne venner og knytte kontakt med folk i nærmiljøet ditt og ellers i landet. Origo består av mange ulike soner for organisasjoner, interesser og lokalsamfunn. En rekke norske nettaviser bruker Origo når leserne vil kommentere på nyhetsartikler. De krever alle at du registrerer deg før du kan kommentere.
Vi oppfordrer deg sterkt til å stå fram med ditt riktige navn, slik de fleste andre du vil møte her inne gjør.

Slik registrerer du deg:

Klikk her eller gå til Registrer deg øverst i høyre hjørne.

Fyll inn navnet og mobilnummeret ditt og klikk på den grå knappen til høyre for feltet for mobiltelefon for å få tilsendt verifiseringskode på SMS.

Du vil umiddelbart få tilsendt en SMS med verifiseringskoden din. Skriv inn koden i det blå feltet.

Velg deg et passord. Vær oppmerksom på at passordet bør inneholde en kombinasjon av tall og ord. En del vanlige ord og navn vil ikke alene bli godkjent som passord.