DNA graf etter valget

Til de nye lokalsonene har vi laget in-place redigerbare tekster der det er naturlig for vertene å kunne sette nye tekster. Når vi legger til dette for blog- og standardmalen flytter vi tekstene som folk har laget nå med hacket PK nevnte over til de nye boksene. Det blir bra.

Kommentar på Oppdatering av blogg-malen

Ja, hei. Det er var helt supert. Selv om vi ikke var der så lenge. Dette er fra Inishbofin som er en liten øy uti havgapet ut fra Galway

Kommentar på 2007-09-14 at 19-29-49

2008-01-05 at 08-30-54

2008-01-05 at 16-50-32

2008-01-05 at 16-52-23

2008-01-09 at 11-11-44

Beklager, skal se på det. Det er nok fordi det ikke har vært publisert bilder der på 2 1/2 uke, men den skal jo ikke bli tom for det. Vi sitter med de nye lokalsonene for øyeblikket og de vil uansett ha en annen bildevisning.

Kommentar på Alle bilder borte på iMidten

2007-12-30 at 14-31-29

Gode spørsmål Elisabeth. Dette har faktisk ikke vært diskutert i plenum før. Det er vel egentlig flere spørsmål her: hvem som måtte ha ansvar på Origo i den sonen du publiserer i, hvem som har ansvar for Origo som helhet og i ytterste konsekvens, hvem som har ansvaret for ytringer i samfunnet. I utgangspunktet er alle selv ansvarlige for det de publiserer på Origo, og dermed er det norsk lov som i utgangspunktet setter grenser for hva som er akseptabelt. Dette med unntak av Lokalsonene hvor avisene er ansvarlige redaktører.

Kommentar på Etikk takk

Hm, det er fordi geokoderen vår mener det er det som er poststedet. Stemmer det? Det er godt mulig vi burde skrive: “Poststed:” først eller ta bort dette feltet fra visningen helt.

Kommentar på Geografi-surr

Hei Terje, hvilken versjon av Explorer er det du bruker? Vi har hatt mange morsomme feil før med explorer, men har blitt flinkere til å teste og begynner å bli riktig så fornøyd med Origo på den nettleseren.

Kommentar på Explorer

Beklager rimelig tregt svar på dette (siden Bjørn Tores svar er egentlig forbilledlig). Om du setter deg selv på kartet slik at vi vet hvilken lokalavis du sogner til og sier at det du skriver på siden din skal ha oppmerksomhet (skrur på roperten) så skal det dukke opp på iringerike.no. Det samme gjelder alt annet som faller innenfor nedslagsfeltet til avisa (bidrag som er markert på kartet eller som er skrevet i soner som er plassert på kartet).

Kommentar på Forsiden..

Knyt sonene sammen, forbedret bildeopplasting

På samme måte som folk har kretser bør soner kunne skilte hvilke andre soner de forholder seg til. Det er mange som har etterspurt dette og nå går det faktisk an.

Jeg tror nok jeg er enig med de de to som skrev sist her, prinsipelt sett. Det å diskutere hvordan noe var kan jo nesten være like gøy som å glede seg til noe som snart skal skje.

Kommentar på Utgåtte arrangementer synes, men får strek over klokkeslettet. Horfor?

Er det ikke motsatt? I denne artikkelen ser det ut som om de fjerner de eventuelle negative synspunktene selgerne måtte ha om kjøpere.

Kommentar på eBay forbyr negative kommentarer

Beklager, det er samme feilen som er rapportert her. Det er en mildt sagt overaskende feil og vi skal rette den med en gang.

Kommentar på Innlegg ligger latent og slår ikke inn før det er for sent

Kommentarene på avisen er sorterert på de som har fått mest rost først og så sorterer den på tid. Dette betyr at den både kan utelate nye kommentarer og ha hull i argumentasjonen. Etter å ha gjort en del erfaringer med dette tror vi at vi rett og slett bør droppe det og bare vise flere kommentarer under selve saken.

Kommentar på Bidrag "borte".

Det er fordi du startet den som en lukket og skjult sone. Da blir begge forumene satt som interne, men begge blir da også åpnet igjen når du setter sonen som offentlig etterpå. Om du går på tilgangsinnstillingene for det ene forumt og setter det ene til å være forbeholdt medlemmer. Vi burde sikkert finne en bedre løsning på dette.

Kommentar på Dobbelt "Åpen forum" i sone

Vi hadde alle blitt svært glade i trakten, men det var mange med litt eldre maskiner som sleit veldig hver gang java måtte laste. Noen ble sittende og vente lange sekunder bare for å se skjemaet for å legge inn et nytt innlegg eller arrangement. Andre opplevde at nettleseren deres falt overende etter at de hadde fått hamret inn den flotte teksten sin og var i ferd med å laste opp et bilde. Vi ga derfor opp Java som filopplasting og har erstattet den med flash og tror den kan bli like bra for alle og skikkelig mye bedre for ganske mange.

Kommentar på Får ikke laste/lagt til bilde på sak

Hei Henning, jeg forstod først ikke spørsmålet men ser nå at det kan være denne sonen det er snakk om. Om du ser i innstillingene til sonen finner du i tillegg til ‘utseende’ og en egen tab for ‘banner’. Under denne finner du et verktøy som gir stor frihet i utforming av bannerne til sonene både hva gjelder beskjæring, undertitler og typografi. Vi skal gå over det gamle sonestilingsverktøyet og gjøre dette like rikt og fleksibelt som bannersystemet.

Kommentar på Bilde/logo i toppen av sone

Godt poeng Janke. Etter at vi rullet ut en del nye ting på onsdag skulle det egentlig kommet på plass en ny tekst der, men det er stadig så mye å gjøre at det er vanskelig å rydde plass til en kort tekst. Vi får gjøre det nå.

Kommentar på Litt opprydning i Vaktmesteravdelingen?

Hei Fredrik, leit at du ikke synes det er helt sigar, men vi tror denne løsningen er bedre på sikt. Blant annet gjør det at de vi jobber med kan bruke plassen til egen navigasjon. Litt lenger opp i tråden kan du lese om hvor lett å se det er at du har uleste beskjeder.

Kommentar på Fornyelsen av Origo...

Godt poeng Christian, jeg tror vi skal sette inn lenkene for å lage nye bidrag på sider hvor du ser på innhold også. Og Hilde: er redd jeg kommenterte i sted med en testbruker før jeg igjen dukket opp som meg selv. :)

Kommentar på Fornyelsen av Origo...

Kan anbefale hele foredraget hos RSA for de 20 påfølgende minuttene. Har bladd litt i boka, men synes foredraget egentlig dekker argumentasjonen hans ganske godt.

Kommentar på I'm not a horse, I'm a person

Geneve

Hei der, send meg en melding så kan jeg se på det.

Kommentar på Spesialservice fra vaktmesterne?

Om det er rimelig like modeller så mener jeg dette burde gå helt fint. Det som kanskje er enklere, om du bare ønsker deg dataene fra maskin B inn i maskin A er å starte maskin B i s.k. Target Disk Mode. Da blir den som en disk og du kan sette en firewire-kabel mellom de for å overføre filene. For å gjøre dette holder du bare inne ‘T’ når du starter den. Om dette fungerer tyder det på at det ikke er strømforsyningen som er kokt, men at det er en feil på disken eller evnt. i installasjonen av OSet. Om det er som du tror, at det er strømforsyningen som er problemet, bør det bare være å bytte disk. Det er overraskende robuste saker.

Kommentar på Kan jeg bytte om harddisker på gammel G4 power mac uten å slette innhold?

Hm, for oss ser det helt staselig ut og jeg kan heller ikke se noen konkrete problemer i historikken din. Har du et eksempel du kan lenke til?

Kommentar på "Krøllete" lenker på Facebook og Twitter

2010-02-21 at 09-40-35

Annonse