Siri Kalvig trekker seg fra styret i Kings Bay

Siri Kalvik trekker seg fra styret i Kings Bay!

Gutte- og jenteklubben grei vet å beskytte hverandre, og lage det «nødvendige» mediekjøret hver gang det ikke kommer «det riktige» navnet inn i styret og stell av offentlige selskaper. Nå er Siri Kalvik kommet på banen.

Hva har Siri Kalvik bidratt med i styret i King Bay? Kanskje offentligheten kunne bli gjort kjent med det?

Det eneste jeg kan huske Siri Kalvik har bidratt med offentlig, er å kalle konkurrenten Meteorologiske institutt for «penisforlengere», fordi de brukte pekestokk når de presenterte været. Mens hun selv drev «modellshow» i sine værmeldinger. Det var jo nesten umulig å få med seg været på hennes værmeldinger fordi disse væroppleserne flagret frem og tilbake på skjermen for å vise seg frem og overstyre værbudskapet.

Hva har Siri Kalvig bidratt med i King Bay styret som gjør at nasjonen Norge kommer til å savne henne? Kan noen opplyse oss om det?

http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/siri-kalvig-trekker-seg-fra-kings-baystyre-i-protest-4072608.html

Vist 6 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Hvis det er noe som er gutteklubben grei så er definitivt herr Giske som er formannen. Istendenfor å automatisk av rent prinsipp støtte AP statsråden så bør du kanskje sjekke ut hvorfor.

Å forresten med tanke på diverse uttalleser du selv har kommet med så bør du nok være litt forsiktig med å moralisere over Siri Kalvig kommer med en liten fleip.

Trond;
Siden forsøker deg med lettvint retorikk – hvor mange styrerepresentanter i verv i hel- og halvoffentlige styrer og råd er Fremskrittsparti-/ Høyre-folk, kontra fra de rød-grønne?

Kanskje du kan skaffe til veie opplysninger om hva Siri Kalvig har tilført styret i Kings Bay?

Jørund: Saken her er at du faktisk går ut å kommer med beskyldninger for deretter mobbe en person fordi hun kommer med saker som du ikke tåler. Derfor blir det nærmest komisk at du beskylder meg for lettvint retorikk. Finnes det ingen bunn for hvor usaklig du kan være. Hva med å forsøke med argumenter istedenfor mobbing og den uendelige sytingen om alt du ikke liker er frp, høyre, markedsliberlaisme eller eu. Angrep er det beste forsvar sa min mor alltid. Greit når man er tenåring, men når man er voksen burde man nådd lenger.

Trond; Dette handler mest om hvordan profilerte personer benytter medier for å fremme sine standpunkter og syn. Du svarer ikke på spørsmålet som du mener er hovedproblemet – dvs – hvor mange styrerepresentanter i verv i hel- og halvoffentlige styrer og råd er Fremskrittsparti-/ Høyre-folk, kontra fra de rød-grønne?

Jørund: dette dreier seg like mye om hvordan du bruker sosiale medier til å komme med påstander som du ikke vet noe om. Her driver du faktisk å mobber en person basert på ren gjetting og forsøker å konstruere vås basert på en ideologisk ryggmargrefleks. Å omtale en person som du her gjør er ufint. dette dreier seg ikke om hvor vidt det er rødgrønne eller borglige i et styre. Så fort du ikke liker du stempler du folk uten å ha grunnlag for det. Du er allerede en belastning for ditt egent part og for oss andre fagorganiserte som faktisk jobber.

Annonse

Nye bilder